Anleggsparti under Bjørn Plassgårds minneløp

10. apr. 2024 | Bjørn Plassgårds Minneløp, Jaktprøver, Nyheter, Treningssamling

For første gang arrangerte Østerdal fuglehundklubb et anleggsparti under Bjørn Plassgård Minneløp.
Dette var et tilbud for de som ikke hadde stilt på jaktprøve med hunden sin ennå eller andre som ønsket tips og tilbakemeldinger på hunden sin og føring av hund  på fjell i forhold til jaktprøver.  Anleggspartiet ble lagt opp som en vanlig prøvedag med litt tilpasninger. Det var litt teori før oppropet og litt teori etter oppropet hvor man gikk gjennom de forskjellige aspektene ved en prøvedag.
Så bar det ut i terrenget med 6 hunder, 9 førere og co-piloter og to instruktører fra klubben. Slippene ble gjennomført som på en jaktprøve, men med instruksjon underveis og gjennomgang etter hvert slipp. Veldig moro for instruktørene at både hunder og førere ble bare bedre og bedre etter hvert slipp gjennom hele dagen. Alle hundene holdt godt, og vi fikk også sett både fuglearbeid og noen støkk. Dagen ble avsluttet med en liten oppsummering ute i terrenget og vi både håper og gleder oss til å møte deltagerne på noen av ØFHK sine prøver og arrangement. Takk til alle deltagerne for en flott dag.
Klubben etablerte et anleggsparti under Bjørn Plassgårds minneløp i år.
Tusen takk til Øyvind Streitlien og Jardar Kilsti Nordeng som var instruktører denne dagen! Tilbakemeldingene var veldig gode fra fornøyde deltakere🤩