Kurs i føring av hund på skog 15. – 16. oktober på Tynset

30. sep. 2022 | Arrangement oversikt, Nyheter, Treningssamling

ØFHK inviterer til to kurs i føring av hund på skog helgen 15-16.10.22 på Tynset.

Instruktører Tor Danielsen og Tore Knudsen.

Det er to endags kurs, ett på lørdag og ett på søndag. De deltakende hundene må ha grunnleggende jaktdressur på plass og ha godkjent sauerenhetsbevis. Det vil ikke bli felling av fugl og det avtales på det enkelte partiet om det skal skytes med startrevolver i fuglesituasjoner.

Vi starter hver dag kl. 09.00 hver dag og varer i utgangspunktet så lenge det er lyst. Vi bruker terrengene til Gønnfjellia Havern Grunneierlag, og starter dagene med litt teori og praktiske ting i lokalet til Eltron AS, Tylldalsveien 7, Tynset.

Dagen deles i fire:1.      Teori inne med opprop og innledning.2.      Ute i felt. Først kjøre gjennom et kort slipp med hver ekvipasje, deretter lunsj der vi går gjennom det vi har opplevd og sett i de første slippene.3.      Etter lunsj er det i utgangspunktet inntil halvtimes slipp på hver ekvipasje, med en evaluering etter hvert slipp.4.      Samling inne med oppsummering av dagen, felles for alle partier. Her er det vekt på spørsmål og kommentarer fra deltakerne og avsluttes med en oppsummering fra kursledere.

Pris: 400.-for medlemmer, 600.- for andre. Medlemmer i ØFHK vil bli prioritert.

Betaling for kurset kan dere sende til ØFHK på Vipps 119104. Merk innbetalingen med skogsfuglkurs og deltakernavn. Påmelding senest 9.10.

Påmelding og spørsmål til kursansvarlig Tor Danielsen, post@tordanielsen.no, 952 75 071

Husk å oppgi hvilken dag du vil delta og om du er medlem i ØFHK. I tillegg vil vi gjerne ha alder, rase og navn på hunden som du skal delta med.

Vi sender ut praktisk informasjon til deltakerne i dagene før kurset.